Frisia Financieringen
8.9

754 mensen geven ons een 8.9

50000 euro lenen

Een groot bedrag als 50000 euro lenen kan online en eenvoudiger dan u denkt. Met een geoptimaliseerd proces voor online geld lenen kunt u bij Frisia doorgaans goedkoper lenen dan bij andere kredietverstrekkers.

Op een snelle en verantwoorde manier geld lenen, dat is de belofte van dé nummer één in leningen.

Lening € 50,000,- aanvragen

Wat kost een lening?

10 jaar rentevast vanaf 3,5%;

Nationale Nederlanden
 • 50000 euro

Persoonlijke lening

Benieuwd naar de beste manier om een lening van 50000 euro af te sluiten? De persoonlijke lening is daarvoor goed geschikt, dankzij drie duidelijke voordelen:

 • Vast maandbedrag

50000 euro lenen met een persoonlijke lening? U betaalt een vast maandbedrag, opgebouwd uit rente en aflossing. Het bedrag is iedere maand hetzelfde, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 • Duidelijke looptijd

De lening voor 50000 euro aflossen in 5 jaar, in 10 jaar of een andere looptijd? U bepaalt hoe lang u het geld wilt lenen, om verantwoord en duidelijk geld te lenen.

 • Meteen beschikbaar

De geldverstrekker die u kiest, maakt het geld direct naar u over. In één keer, zodat u het bedrag beschikbaar heeft en kunt uitgeven op de manier die u wilt. Zonder ingewikkelde vragen en zonder duur taxatierapport.

Tip: twijfelt u of de persoonlijke lening van Frisia een goed idee is om 50000 euro te lenen? Stuur ons een e-mail. We horen graag van u.

Hoeveel kan ik lenen?

Benieuwd of u 50000 euro kunt lenen of dat er misschien nog meer in zit? U kunt online berekenen hoeveel u kunt lenen, aan de hand van een paar duidelijke vragen.

Vertel ons over uw (netto) inkomen en dat van uw eventuele partner, net als de financiële (woon)situatie. We laten u zien wat er mogelijk is, bijvoorbeeld om meer dan 50000 euro te lenen of het maximaal haalbare aan te vragen.

Lening van 50000 euro aanvragen

Een groot bedrag als 50000 euro kunt bij Frisia eenvoudig en discreet via enkele stappen aanvragen. Na goedkeuring ontvangt u een overzicht met aanbiedingen, zodat u de rente en voorwaarden rustig kunt vergelijken. Neem vooral de tijd om weloverwogen keuze te maken. Eenmaal een keuze gemaakt? Dan kunt u direct uw lening van 50000 euro aanvragen in uw eigen mijn-Frisia omgeving.

Vrijblijvende offerte

Vragen over geld lenen

Betaal ik advies- of bemiddelingskosten voor mijn lening?

Voor de werkzaamheden stuurt Frisia Financieringen u geen factuur. Bij Frisia Financieringen betaalt u geen advies- of bemiddelingskosten. Frisia Financieringen wordt beloond door de kredietaanbieder in de vorm van een maandelijkse provisie. Deze provisie wordt berekend per lening en is met name afhankelijk van de hoogte van de lening.

Meer over de beloning van Frisia Financieringen leest u in de dienstenwijzer.

Hoe lang is een offerte geldig?

De geldigheid van een offerte verschilt per bank. Uw offerte is minimaal één en maximaal drie maanden geldig. Op verzoek kunnen wij de offerte voor u verlengen.

Hoelang duurt een leningaanvraag?

De banken waar wij mee samenwerken beoordelen uw documenten in de regel binnen 24 uur. Mocht er onverhoopt een achterstand in de verwerking zijn bij de bank dan informeren wij u daarover. Bent u zelfstandig ondernemer dan duurt de verwerking een leningaanvraag meestal een dag langer. Heeft u een perspectief lening van BNP aangevraagd dan neemt een medewerker van BNP binnen 5 werkdagen contact met u op.

Hoeveel mag ik lenen?

Hoeveel geld u mag lenen hangt van meerdere facturen af. Uw inkomen, het soort inkomen, uw (woon)lasten, het soort woning en uw gezinssamenstelling zijn de belangrijkste factoren. Lees een uitgebreide toelichting op ‘Hoeveel kan ik lenen‘ of bereken direct hoeveel u maximaal kunt lenen.

Is de rente op een persoonlijke lening aftrekbaar?

De rente op een persoonlijke lening is in bepaalde gevallen aftrekbaar. Wanneer u de persoonlijke lening gebruikt voor uw eigen woning, verbouwing of woningverbetering, dan is de rente aftrekbaar in box 1. Voor alle andere doelen, bijvoorbeeld een auto of caravan, is de rente over de lening niet aftrekbaar.

Om in aanmerking te komen voor belastingaftrek op uw verbouwingslening heeft de belastingdienst wel de voorwaarden gesteld dat u moet kunnen bewijzen dat de lening is gebruikt voor de woningverbetering. Bewaar daarom alle rekeningen en bonnen die te maken hebben met de verbouwing.

Overzicht van de leendoelen die aftrekbaar zijn bij een persoonlijke lening:

 • Keuken
 • Verbouwing
 • Tuin
 • Onderhoud, zoals schilderen, nieuwe kozijnen etc
 • Badkamer
 • Aanbouw, serre of overkapping
 • Zonnepanelen
 • Verduurzamen woning, isoleren of verwarming
 • Dakkapel

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 494 3,5 % 3,5 % 120 maanden € 59.331
€ 40.000 € 397 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 47.690
€ 30.000 € 298 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 35.767
€ 20.000 € 202 4,0 % 4,0 % 120 maanden € 24.298
€ 10.000 € 106 5,0 % 5,0 % 120 maanden € 12.727

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,5% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen