• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Wilt u een goedkope persoonlijke lening? Dat kan bij Frisia Financieringen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Goedkoopste Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is in de praktijk vaak één van de goedkoopste mogelijkheden om geld te lenen. Dit komt niet alleen door het lage rentepercentage of de looptijd, maar ook door de vastigheid die deze kredietvorm u biedt.

Bij een persoonlijke lening spreekt u van tevoren af wat u gaat betalen, tegen welke rente u gaat lenen en hoe lang u gaat betalen. Kortom, alles staat van tevoren vast en zo weet u exact waar u aan toe bent. Wel zo duidelijk.

Rentetarief

Is de persoonlijke lening dan goedkoper als een doorlopend krediet? Dit hoeft niet het geval te zijn, dit ligt aan het rentetarief, de looptijd en de voorwaarden die u aangeboden krijgt. Een belangrijk verschil is dat u bij de persoonlijke lening geen geld kunt opnemen wanneer u een deel heeft afgelost. Dit kan bij een doorlopend krediet wel, telkens tot aan het kredietlimiet kunt u geld opnemen. Als u geld opneemt betaalt u ook opnieuw rente over het uitstaande saldo, hierdoor betaalt u over de gehele looptijd meer rente dan bij een persoonlijke lening. De persoonlijke lening zal dan ook eerder zijn afgelost in vergelijking tot een doorlopend krediet bij eenzelfde hoofdsom en maandtermijn.

Historisch lage rente

Op dit moment is de rente voor een persoonlijke rente historisch laag met een rente vanaf 3,5%. Kiest u voor deze historisch lage rente, dan staat deze rente de gehele looptijd vast. U hoeft dus niet bang te zijn dat uw lening duurder wordt zodra de rente stijgt.

Persoonlijke lening vergelijken

Bij Frisia Financieringen kunt u online persoonlijke leningen met elkaar vergelijken. Met uitgebreide vergelijk-mogelijkheden kiest u altijd de best passende goedkope lening. U kunt zelfs doorlopende kredieten met elkaar vergelijken om een nog betere keuze te maken.

Online geld lenen

Zoals u hebt gelezen begint goedkoop geld lenen online. Via online tools en informatie kunt u zelfstandig een lening afsluiten. Discreet en wanneer u dat uitkomt.

Heeft u berekend hoeveel u kunt lenen en een keuze gemaakt? Dan kunt u online een persoonlijke lening (of doorlopend krediet) aanvragen. Zodra u leningaanvraag is goedgekeurd ontvangt u één of meerdere voorstellen per mail. Keuze gemaakt? Dan kunt u online uw lening afsluiten in een persoonlijke beveiligde omgeving.