Frisia Financieringen
9.0

871 mensen geven ons een 9.0

Maximale leeftijden BNP Seniorenlening verhoogd

John Heijen - Financieel Expert Bijgewerkt: 3 februari 2021

03-02-2021

BNP Paribas gaat met ingang van 4 februari 2021 de maximale leeftijden voor een Seniorenlening verhogen. De maximale leeftijd voor het afsluiten van een lening is verhoogd naar 78 jaar en de lening hoeft nu pas op de leeftijd van 81 jaar afgelost te zijn. Met name de maximale leeftijd voor het afsluiten is een behoorlijke verruiming van de voorwaarden.

De Seniorenleningen van BNP zijn al jaren populair onder senioren. De leningen kunnen vanaf een leeftijd van 60 jaar worden afgesloten en kunnen ondermeer ingezet worden voor verbouwingen, campers en zelf het financieren van een boot. Dit maakt het ideaal voor senioren die langer thuis willen wonen of simpelweg meer willen genieten van hun pensioen.

Nieuwe voorwaarden BNP Seniorenlening

  • Maximale leeftijd voor het afsluiten van een seniorenlening van 74- naar 78 jaar
  • Maximale leeftijd dat een seniorenlening moet zijn afgelost van 78- naar 81 jaar
  • De looptijd van de Seniorenlening kan zelf online bepaald worden
  • Incassodatum van de Seniorenlening kan zelf online bepaald worden
  • De Seniorenlening kan versneld afgelost worden zonder boete
  • De mogelijkheid om eenmalig een betaalstop aan te vragen van drie maanden

John Heijen

John is een van de vennoten en financieel expert binnen Frisia Financieringen. Naast het begeleiden van complexe financieringsvraagstukken houdt hij zich bezig met de financiële kant van de onderneming. “Zoekt u naar een financiering voor uw 2e woning, verbouwing of een bedrijfskrediet? John denkt met u mee en zoekt naar de best passende financiering.