Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1
  • Borstvergroting
  • Geld lenen
  • Eigen vet

Borstvergroting financieren

Een borstvergroting kost veel geld en wordt bij niet medische noodzaak niet vergoed door de zorgverzekering. De kosten van cosmetische chirurgie, verbetering van het uiterlijk, zijn voor eigen rekening. Vaak wordt de optie koop op afbetaling als financiering aangeboden maar let op; dit is een dure leenvorm. Frisia biedt goedkopere alternatieven in de vorm van een consumptief krediet tegen een lage rente en gunstige voorwaarden.

Kosten borstvergroting

Een borstvergroting of -correctie kost gemiddeld €5000. Een exacte prijs kan de plastisch chirurg geven na een consult in de kliniek; elke ingreep is maatwerk. Via onze eenvoudige online module berekent u hoeveel geld u kunt lenen om de borstvergroting te financieren.

Vul de gevraagde gegevens in en u ziet uw maximaal leenbedrag verschijnen. Vervolgens kunt u direct op de volgende pagina een aanvraag indienen voor de lening.

Borstvergroting in termijnen afbetalen

Kopen op afbetaling is een dure vorm van financieren; vaak wordt de maximaal wettelijk toegestane rente van 10% berekend. De totale kosten van de cosmetische ingreep worden onnodig duur in combinatie met dit hoge percentage. Een financieringsvorm met een lage rente biedt ruimte voor eventuele andere cosmetische ingrepen. Vergelijk de verschillende financieringsmogelijkheden zodat u ziet wat u kunt besparen aan rentekosten.

Kopen op afbetaling

Geld lenen: consumptief krediet

Geld lenen voor een borstvergroting? Financier de kosten met een consumptief krediet. In tegenstelling tot afbetaling in termijnen leent u bij Frisia voordelig geld tegen een lagere rente en gunstige voorwaarden. Maak de keuze uit een persoonlijke lening, de vaste leenvorm of kies voor meer flexibiliteit met een doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

  • Deze leenvorm biedt zekerheid omdat de rente en looptijd vaststaan; u weet precies wat uw maandelijkse kosten zijn. Het totale leenbedrag wordt eenmalig en volledig uitgekeerd. Wilt u naast de borstvergroting een andere cosmetische ingreep? Dan moet u opnieuw een lening aanvragen. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat mag boetevrij.

Doorlopend krediet

  • 
Dit krediet biedt flexibiliteit. U neemt alleen dat deel van de lening op wat u nodig heeft. Wilt u naast de borstvergroting bijvoorbeeld een neuscorrectie of liposuctie? U mag opnieuw geld opnemen om ook dit leendoel te financieren tot uw maximale leenplafond is bereikt. De rente van een doorlopend krediet is variabel; uw maandlasten staan niet vast.
Geld lenen

Geld lenen voor borstvergroting met eigen vet

Bij een traditionele borstvergroting worden implantaten (siliconen) in één of beide borsten geplaatst. Een nieuwe techniek, lipofilling, die alleen gebruik maakt van eigen lichaamsvet, wordt vaak toegepast bij vrouwen die in korte tijd veel zijn afgevallen. Of bij vrouwen die alleen meer stevigheid willen en niet direct één of meerdere cupmaten erbij. Voor de financiering sluit u online een lening af bij Frisia; u bepaalt zelf welke leenvorm u kiest, een persoonlijke lening of doorlopend krediet, hoe de borstvergroting wordt uitgevoerd en bij welke kliniek.

Mammareductie/borstverkleining

Uiteraard kunt u ook een lening afsluiten voor een borstverkleining (mammareductie) als de oorzaak niet-medisch is. U leent tegen dezelfde gunstige voorwaarden als bij een borstvergroting.

Offerte aanvragen

Maximale lening voor uw borstvergroting / borstverkleining

Hoeveel geld kan ik lenen voor plastische of cosmetische chirurgie? Dat is afhankelijk van een aantal factoren zoals uw inkomen, het soort inkomen, soort woning, de woonlasten en uw gezinssamenstelling.

U heeft twee opties:

  • U leent alleen het bedrag dat u nodig heeft voor de betreffende ingreep
  • U sluit een maximaal leenbedrag af zodat u meerdere ingrepen (naast borstvergroting ook facelift of liposuctie) kunt financieren

Kiest u voor een persoonlijke lening, dan weet u precies wat elke maand uw kosten zijn. Bij een doorlopend krediet zijn deze kosten variabel. Kies de leenvorm die het beste bij u past: zekerheid of flexibiliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 6,6% Rente
Bruto maand inkomen
Bruto maand inkomen partner
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van je.

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 345 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 41.401
€ 20.000 € 231 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 27.832
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen