Frisia Financieringen
9.0
986 mensen geven ons een 9.0
  • Geld lenen bij DEFAM
  • Lening oversluiten

Geld lenen bij DEFAM

Wilt u verantwoord geld lenen? DEFAM bekijkt uw uw persoonlijke en financiële situatie zorgvuldig zodat u naast een bewuste keuze ook veilig geld leent. DEFAM biedt persoonlijke- en flexibele leningen aan of een WoonLening (speciaal voor huiseigenaren). Voor ieder leendoel biedt DEFAM een passende lening.

Persoonlijke lening DEFAM

Wilt u een lening afsluiten omdat u eenmalig een financiering nodig heeft voor de aanschaf van een auto, caravan of camper? Een persoonlijke lening geeft zekerheid dankzij de vaste rente en looptijd. U betaalt elke maand dezelfde maandlasten en aan het eind van de looptijd is de lening volledig afgelost. Let op: afgeloste bedragen kunt u niet opnieuw opnemen. Dit is wel mogelijk bij een flexibele lening.

Flexibele lening DEFAM

De flexibele lening van DEFAM, met de eigenschappen van een doorlopend krediet, is de flexibele leenvorm door de variabele rente. Deze lening sluit u af voor bijvoorbeeld een verbouwing (een nieuwe keuken of badkamer). Ideaal als u een financiering nodig heeft maar nog niet exact weet voor welk totaalbedrag. Ook als u geld achter de hand wilt hebben is een flexibele lening de geschikte leenvorm. U neemt, tijdens de looptijd van de lening, flexibel geld op tot de afgesproken maximum kredietlimiet. Afgeloste bedragen mag u opnieuw opnemen.

WoonLening DEFAM

De WoonLening van DEFAM kan worden aangevraagd door huiseigenaren die hun koophuis willen opknappen of verduurzamen. Deze leenvorm zet u in voor de financiering van een eenmalige uitgave zoals een uit- of aanbouw of zonnepanelen. De WoonLening is een persoonlijke lening maar heeft een langere looptijd en kan alleen gebruikt worden voor het leendoel verbeteren van de eigen woning.

DEFAM lening aanvragen

Een DEFAM lening vraagt u aan via Frisia. Ga naar de pagina ‘vrijblijvende offerte aanvragen’ en vul uw gegevens in. Hoe gaan wij vervolgens te werk? Wij sturen uw leenaanvraag door naar onze partnerbanken; DEFAM is één van die partners. Als wij de aanbiedingen binnen hebben sturen wij deze aan u door zodat u een keuze kunt maken op basis van de rentes, looptijden, uw maximale leenbedrag en de bijbehorende voorwaarden. Wij verwerken uw definitieve aanvraag. Na ontvangst van de benodigde documenten wordt de lening goedgekeurd en beschikt u over het geld.

Vrijblijvende offerte aanvragen

DEFAM lening oversluiten

Uw lopende leningen bij een andere kredietverstrekker kunt u oversluiten naar DEFAM. U leent dan tegen een gunstige rente en sluit een verantwoorde nieuwe lening af. Het voordeel van meerdere leningen oversluiten naar één grote lening is, dat u overzicht krijgt en in de meeste gevallen leent u tegen een lagere de rente. Direct na oversluiten van de oude lening(en) profiteert u van de gunstige voorwaarden die DEFAM biedt. Uiteraard kunt u ook uw huidige lening overzetten naar een andere leenvorm.

Doorlopend krediet oversluiten en omzetten

Is uw lopende lening een doorlopend krediet? U kunt deze bij DEFAM oversluiten en omzetten naar een persoonlijke lening of een flexibele lening. De leenvorm doorlopend krediet wordt sinds mei 2020 niet meer aangeboden omdat dit niet aansluit bij de wens verantwoorde leningen te verstrekken.

Extra geld lenen bij DEFAM

Uiteraard kunt u bij het oversluiten van een lening ook aangeven dat u extra geld wilt lenen. De tussenpersoon bekijkt samen met u of dit mogelijk is. Uw persoonlijke situatie moet het toelaten om op een verantwoorde manier een hogere lening af te sluiten zodat u zonder problemen elke maand aan de financiële verplichting kunt voldoen.

Lening oversluiten

Voordelen van geld lenen bij DEFAM

DEFAM is de bank voor u als uw verantwoord geld wilt lenen. Met ruim 40 jaar ervaring in consumentenkrediet is DEFAM een betrouwbare partij zodat u uw leendoel via Frisia kunt financieren. Bij de persoonlijke lening mag u altijd extra kosteloos aflossen. De flexibele lening laat u flexibel over uw geld beschikken. Voor huiseigenaren is de WoonLening een zeer geschikte leenvorm voor een verbouwing of renovatie aan de eigen woning.
Lening vergelijken

Vergelijk hier uw lening online

Offerte aanvragen