Frisia Financieringen
9.1
1010 mensen geven ons een 9.1

BNP Paribas winnaar beste voorwaarden lening

John Heijen - Directeur & Financieel expert lenen Bijgewerkt: 19 maart 2020

19-03-2020

Bij het jaarlijkse onderzoek van Moneyview naar consumptieve kredieten, is BNP Paribas wederom als grote winnaar uit de bus gekomen. Voor de 3e keer op rij beoordeelt Moneyview de voorwaarden van de BNP Paribas Persoonlijke lening met het maximaal te behalen aantal van 5 sterren.

Volgens de jury van Moneyview blinkt BNP Paribas uit door de beste voorwaarden van alle aanbieders van persoonlijke leningen. De belangrijkste redenen waarom BNP de maximale score haalt is: de flexibiliteit in betalingsmogelijkheden, je kunt bijvoorbeeld als klant zelf bepalen welke dag van de maand je de maandtermijn wilt betalen. Daarnaast heeft BNP Paribas een standaard dekking bij overlijden tot 25.000 euro, zo blijven de nabestaanden niet achter met een restschuld als de leningnemer komt te overlijden. Dit is een voorwaarde waar BNP Paribas zich echt onderscheidt ten opzichte van de concurrentie.

Minder grootbanken in Top 10 consumptieve kredieten

Waar voorheen de grootbanken zoals Rabobank, ABN AMRO en ING de Top 10 voor consumptieve kredieten domineerden, zijn ze in 2020 nog beperkt vertegenwoordigd. De reden hiervoor is dat zij één of meerdere wijzigingen in de voorwaarden hebben doorgevoerd die ten koste gaan van een hoge score. Slechts twee producten van de grootbanken hebben een 5 sterren beoordeling gekregen, het gaat hierbij om de persoonlijke lening van Rabobank en ING.

BNP Paribas partners zorgvuldig gekozen

BNP Paribas is zorgvuldig in de het uitkiezen van de intermediairs die in leningen van BNP Paribas mogen bemiddelen. Hierdoor hebben slechts een select aantal intermediairs de leningen van BNP Paribas in hun assortiment. De selectie criteria van BNP Paribas zijn onder andere: vakkundigheid, betrouwbaarheid en ervaring.

Basis Persoonlijke lening met lagere rente

Aan het productassortiment heeft BNP Paribas begin 2020 een nieuwe persoonlijke lening toegevoegd. Dit is de basis persoonlijke lening, een lening met gelijke voorwaarden aan de 5-sterren persoonlijke lening van BNP Paribas met als enige verschil dat er geen standaard dekking bij overlijden is. Daar tegen over staat het voordeel voor de klant dat de rente van deze basis persoonlijke lening 0,2% lager ligt dan de 5-sterren persoonlijke lening.

John Heijen

John is een van de vennoten en financieel expert binnen Frisia Financieringen. Naast het begeleiden van complexe financieringsvraagstukken houdt hij zich bezig met de dagelijkse leiding van de onderneming. Samen met het team verwerkt John direct jouw lening aanvraag zodat wij binnen enkele uren de gewenste offerte(s) voor je klaar kunnen zetten in de beveiligde mijn-omgeving. Zodat jij deze op je gemak kunt bekijken.

“Zoekt je naar een financiering voor jouw 2e woning, verbouwing of een bedrijfskrediet? John denkt met je mee en zoekt naar de best passende financiering.

Werkt in de financiële dienstverlening sinds  2000
Functie  Directeur & Financieel expert lenen
Opleidingen  MBO & relevante vakdiploma’s waaronder consumptief   krediet en hypotheken.
Specialisatie  Geld lenen, hypotheken en zakelijk krediet
Hobby’s   Wielrennen en reizen