Frisia Financieringen
9.0
986 mensen geven ons een 9.0

WOZ krediet oversluiten

Heeft u al een WOZ krediet of heeft u al een lening die u naar een WOZ krediet wilt oversluiten dan kunnen wij u daar goed bij van dienst zijn. Met behulp van de verschillende bereken- en aanvraagmodules van Frisia Financieringen kunt u binnen enkele minuten een beeld krijgen van de mogelijkheden en zo bepalen of het oversluiten voordeliger voor u is.

Als huiseigenaar kunt u een korting krijgen wanneer u een WOZ krediet afsluit, het WOZ krediet kent namelijk aantrekkelijke en lagere rentetarieven als een gewoon doorlopend krediet. Uw eigen huis vormt het onderpand voor deze lening. Voordeel van deze kredietvorm is naast de lagere rente ook het feit dat u geen taxatie rapport nodig heeft. En u hoeft ook niet langs de notaris. U betaalt dus geen hoge kosten maar profiteert wel van de laagste rente tarieven.

Kenmerken WOZ krediet

Een WOZ krediet is een variant van het doorlopend krediet. Zo kunt u tot het vooraf overeengekomen bedrag geld opnemen en mag u, ook tussentijds kosteloos aflossen. De door u afgeloste bedragen kunt u ook weer opnemen. Net als bij een “gewoon” doorlopend krediet is de rente variabel. Het WOZ krediet heeft dus de nodige flexibiliteit in zich waardoor u als klant alle vrijheid heeft om hier gebruik van te maken.

Wilt u weten of u voordeliger uw huidige lening kunt oversluiten naar een WOZ krediet? Vraag dan een gratis en vrijblijvende offerte aan.