• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Lening aanvragen

Bij Frisia vraagt u een goedkope lening aan. Een lening aanvragen kan volledig online. U kunt binnen 24 uur een offerte van ons ontvangen. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van goedkope nieuwe leningen tegen een lage rente. Dat is voor u voordelig. Wilt u weten hoeveel voordeliger? Bereken dan online wat u kunt lenen.

Voor het aanvragen van een offerte gebruikt u ons aanvraagformulier. U vult een aantal belangrijke gegevens in en wij gaan op zoek naar de meest voordelige offerte. Vervolgens maken wij de offerte op en versturen deze per email. Onze offertes zijn te allen tijde vrijblijvend. U zit nergens aan vast maar ziet wel wat de mogelijkheden zijn om goedkoop te kunnen lenen.

Houd hiermee rekening bij het aanvragen van een lening

1. Bereken hoeveel u kunt lenen

Bereken hoeveel u kunt lenen. Met onze handige tool vult u een aantal gegevens in een u krijgt een goede indicatie van het te lenen bedrag.

2. Vergelijk verschillende aanbieders

Vraag meerdere offertes aan van verschillende aanbieders. Door het vergelijken van aanbieders bespaart u veel geld. Kijk bij welke aanbieder u het goedkoopste uit bent maar ook of de voorwaarden voordelig zijn. In het aanvraag proces van Frisia kunt u meerdere offertes van meerdere aanbieders aanvragen.

3. Welke lening past het beste bij uw wensen?

Wat wilt u? Zekerheid of flexibiliteit? Voor beide eigenschappen zijn er verschillende soorten leningen. Zo kunt u bij zekerheid kiezen voor een persoonlijke lening en bij flexibiliteit voor een doorlopend krediet.

4. Leendoel en looptijd

Kijk kritisch naar het leendoel en hou rekening met de looptijd van de lening. Wanneer u een product wilt aanschaffen zoals bijvoorbeeld een auto dan is het zinvol om de looptijd van de lening af te stemmen op de verwachte gebruiksduur van de auto. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u nog betaalt aan uw lening terwijl de auto niet meer wordt gebruikt.

5. Heeft u nog een lening?

Het kan voordelig zijn om uw bestaande lening over te sluiten in een nieuwe lening. Of dit voordeliger voor u uitpakt gaat blijken uit de offerte. U kunt ervoor kiezen om 2 offertes op te vragen. 1 waarbij u de bestaande lening meeneemt en 1 waarbij u dat niet doet. U kunt dan zelf nagaan wat het beste bij u past.

6. Rente, voorwaarden en service

U wilt een voordelig rentetarief, dat is duidelijk. Bij Frisia hebben wij de laagste rente die er op de markt verkrijgbaar is. Maar naast een lage rente zijn ook andere voorwaarden van belang zoals eventuele bijkomende kosten. Bij Frisia betaalt u geen extra kosten voor de bemiddeling van de lening. Wilt u naast uw lening ook een overlijdensrisicoverzekering afsluiten dan rekent Frisia eenmalig 89 euro aan administratiekosten voor de bemiddeling in de verzekering.

7. Ga grondig te werk

Zorg dat u grondig te werk gaat bij het aanvragen van een lening. Bedenk of u een persoonlijke lening of doorlopend krediet wenst, en welke looptijd voor u het beste uitkomt. Zorg ervoor dat de looptijd van de lening niet langer is dan de gebruiksduur van het product zodat u niet onnodig lang blijft betalen. Als u uw beslissing hebt gemaakt dan hopen wij u als klant te mogen verwelkomen.

Bent u klaar om een lening aan te vragen? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan.

Tarieven persoonlijke lening

Totaal kredietbedragtermijnbedragdebetrente op jaarbasisjaarlijks kostenpercentageduur overeenkomst in maandentotaal te betalen bedrag
€ 50.000 € 498 3,7% 3,7% 120 maanden € 59.722
€ 40.000 € 400 3,8% 3,8% 120 maanden € 47.996
€ 30.000 € 301 3,9% 3,9% 120 maanden € 36.161
€ 20.000 € 205 4,4% 4,4% 120 maanden € 24.168

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,7% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.