Frisia Financieringen
9.1
1019 mensen geven ons een 9.1
  • Ambtenarenlening
  • Leningen

Ambtenaren hebben bij kredietverstrekkers een goede naam. Ze hebben een hoge baangarantie en zijn in de regel erg trouw met het terugbetalen van de lening waardoor er in verhouding minder achterstanden in betaling ontstaan. Hierdoor is een ambtenarenlening veelal goedkoper en lenen zij tegen laagst mogelijke rente. De gespecialiseerder kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken hanteren de laagste rentetarieven in de markt

Bent u werkzaam als ambtenaar of semi-ambtenaar? Dan is de kans groot dat u een goedkope lening kunt afsluiten bij Frisia. Ook als uw partner als ambtenaar werkt en uzelf niet, dan is dat mogelijk. Bij Frisia kunt U kiezen uit een persoonlijke lening of een doorlopend krediet, daarnaast kunt u zelf kiezen voor de gewenste maandtermijn en de gewenste looptijd van de lening zodat u deze volledig kunt afstemmen op uw eigen wensen.

Ambtenarenlening aanvragen

Bij Frisia kunt u 24 uur per dag gratis en vrijblijvend een ambtenarenlening aanvragen. Op het aanvraagformulier van Frisia vult u de gegevens in die benodigd zijn om een gratis offerte te ontvangen. Deze wordt per email en indien gewenst per post aan u verstuurd. Zo kunt u thuis op uw gemak kijken en vergelijken. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Lening aanvragen (vrijblijvend)

Persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening bepaalt u zelf de hoogte van de lening en de looptijd waarin u de lening wilt terugbetalen. De minimale hoogte van een persoonlijke lening is € 5.000,- en de maximale hoogte is € 80.000,-. Voor de looptijd van de persoonlijke lening kunt u kiezen voor een periode vanaf 6 maanden tot maximaal 120 maanden (10 jaar). Binnen deze periode lost u gegarandeerd de hele lening af, bovendien is het mogelijk om boetevrij extra aflossingen te doen. Als u boetevrij aflost dan bent u sneller van de lening af. Kortom met deze lening heeft u maximale zekerheid en toch flexibiliteit van de mogelijkheid tot boetevrij extra aflossen.

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet kiest u het bedrag dat u wilt lenen. Afhankelijk van de hoogte van de lening kiest u het bedrag dat u maandelijks wilt terugbetalen. De hoogte van het maandbedrag is 1%, 1,5% of 2% van de lening. Bijvoorbeeld bij een lening van € 25.000,- wordt het maandbedrag € 250,-, € 375,- of € 500,- per maand. Afhankelijk van het maandbedrag wordt de looptijd berekend. Het spreek voor zich dat bij het hoogste maandbedrag de looptijd het kortste is. Het verschil met de persoonlijke lening zit hem in het feit dat u bij een doorlopend krediet de reeds door u afgeloste bedragen weer kunt opnemen tot aan het kredietlimiet. Zo heeft u meer flexibiliteit en ook hier kunt u op elk moment boetevrij aflossen.

Online geld lenen

Veelgestelde vragen over geld lenen

Wat is de maximum leeftijd om geld te lenen?

De maximale leeftijd om een lening aan te vragen is 80 jaar. De lening moet dan ingelost zijn voor u 85 jaar oud bent.

Kan ik ook geld lenen met een baan in het buitenland?

Ook als u in Nederland woont, maar in het buitenland werkt, kunt u geld lenen bij Frisia Financieren. Wel willen de meeste banken dan een kopie van de arbeidsovereenkomst en meerdere loonstortingen zien. Zo is het voor de bank duidelijk welk inkomen u iedere maand ontvangt.

Bekijk ook met welke banken Frisia samenwerkt.

Kan ik een klein bedrag lenen?

Ja; Bij Frisia Financieringen kunt u een klein bedrag lenen. Er is sprake van een klein lening als u een bedrag tussen de €5.000,- en €10.000,- leent.

Leent u een klein bedrag tot €10.000,- dan heeft deze automatisch een vaste lage rente. Vanaf €10.000,- kunt u ook kiezen voor een variabele rente.

Vergelijk uw goedkoopste ambtenarenlening online

Wat is de rente van een Persoonlijke lening?

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 75.000 € 844 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 101.3417
€ 50.000 € 563 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 67.562
€ 30.000 € 345 7,0 % 7,0 % 120 maanden € 41.401
€ 20.000 € 231 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 27.832
€ 10.000 € 119 7,9 % 7,9 % 120 maanden € 14.284

Deze tabel/berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van je persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 180 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.

Offerte aanvragen