Frisia Financieringen
9.0

907 mensen geven ons een 9.0

Isolatie lening

Energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, zijn een verstandige keuze. Dat geldt zeker voor vandaag de dag met de stijgende energiekosten. Heeft u onvoldoende spaargeld om te kunnen isoleren, dan kunt u een lening aanvragen bij Frisia.

Een Lening aanvragen is vrijblijvend en wordt doorgaans binnen één dag beantwoord. Sterker nog op werkdagen ontvangt u binnen enkele uren een offerte. Na goedkeuring kunt u ook direct online uw lening afsluiten.

Wat kost een lening?

10 jaar rentevast vanaf 6,6%;

  • Woning isoleren

Woning isoleren

Een woning isoleren is goed voor uw portemonnee. U kunt hiermee direct besparen op energiekosten en ook de woningwaarde mee verhogen. Naast de financiële investering, investeert u ook in wooncomfort. Zo krijgt u bijvoorbeeld een warmer huis in de winter. Dit wilt u toch ook?

Spouwmuurisolatie; snel, gemakkelijk en goedkoop

“Spouwmuurisolatie is één van de snelste, makkelijkste en goedkoopste manieren om je huis te isoleren.” – Milieucentraal https://www.milieucentraal.nl/energie-besparen/isoleren-en-besparen/spouwmuurisolatie/

Voor spouwmuurisolatie wordt doorgaans geen lening afgesloten. Dit is omdat de investering meestal lager is dan het minimum leenbedrag van € 5.000,-. Combineert u de spouwmuurisolatie met andere verbouwingen (bijvoorbeeld dakisolatie), dan is het vaak wel mogelijk om hier geld voor te lenen.

Dakisolatie financieren

De volgende stap na spouwmuurisolatie is meestal dakisolatie. De investering is gemiddeld 3 -tot 5.000 Euro en maakt veelal onderdeel uit van een grotere verbouwing.

Bij Frisia kunt u zowel uw dakisolatie (vanaf € 5.000,-) als uw verbouwing financieren. Kiest u voor een verbouwingslening, dan krijgt u volledige controle over hoe u het besteed. U kunt daardoor bijvoorbeeld voor dakisolatie in combinatie met een dakkapel kiezen. Duurzaam én waardevermeerderend.

Persoonlijke lening

Voor duurzame verbouwingen als isoleren wordt vrijwel altijd gekozen voor een persoonlijke lening. De kosten van de lening staan vast en de rente is met dit bestedingsdoel fiscaal aftrekbaar.

Een Persoonlijke lening kunt u bij Frisia online berekenen, aanvragen en afsluiten. De rente begint vanaf 6,7% en kunt u samen met de voorwaarden online vergelijken. Interesse in een goedkope persoonlijke lening van Frisia? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen (vrijblijvend)

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 568 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 68.137
€ 40.000 € 456 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 54.747
€ 30.000 € 341 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 40.882
€ 20.000 € 234 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 28.114
€ 10.000 € 120 7,8 % 7,8 % 120 maanden € 14.432

Voor de laagste rente geldt dat dit alleen geboden kan worden bij het leendoel verduurzaming woning. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.

Offerte aanvragen