Frisia Financieringen
8.9

691 mensen geven ons een 8.9

Persoonlijke lening vergelijken

Bij Frisia werken we online en in vier simpele stappen om de goedkoopste persoonlijke lening vinden.  Frisia is een 100% onafhankelijk bemiddelaar in consumptief krediet en helpt u online bij het vinden van de goedkoopste leningen (doorlopend kredieten én persoonlijke leningen).

Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is al jaren de meest voordelige leenvorm. Niet alleen vanwege de zeer lage rente vanaf 3,4%, maar ook vanwege de vaste kenmerken van deze leenvorm. Zo staan de looptijd, de rente en het maandtermijn allemaal vast. Dit biedt u maximale zekerheid omdat u van tevoren weet waar u aan toe bent.

Met onze online lening-vergelijker kunt u zelfstandig persoonlijke leningen met elkaar vergelijken op looptijd en rente. En bent u eruit? Dan kunt u bij Frisia direct één of meerdere vrijblijvende offerte(s) aanvragen. Frisia gaat vervolgens bij partnerbanken opzoek naar het beste aanbod voor persoonlijke leningen.

Gesorteerd op de goedkoopste

Als u een lening heeft aangevraagd en er zijn aanbiedingen van banken, dan ontvangt u een login van een beveiligde mijn-omgeving. In deze mijn-omgeving kunt u vervolgens zelf de goedkoopste lening definitief afsluiten. Om het u gemakkelijker te maken zijn de leningen – net als in de online lening-vergelijker op de website – al voorgesorteerd op volgorde van de goedkoopste. Voor eventuele vragen kunt u terecht in de bijbehorende chat-functie (let op: alleen getoond in de mijn-omgeving).

Goedkoop geld lenen begint online, Frisia helpt

Frisia is gespecialiseerd in online geld lenen en heeft een unieke samenwerking met vijf partnerbanken die de laagste rentetarieven in Nederland aanbieden. Frisia gaat verder dan alleen geld lenen; Frisia helpt u naast het lenen van geld ook bij het vinden van de goedkoopste leningen. Ons motto: “Goedkoop geld lenen begint online, Frisia helpt”.

Tips:

  • Bepaal van tevoren welk bedrag u nodig heeft en leen niet meer dan nodig is.
  • Stem de looptijd van de lening af op het bestedingsdoel. Het voorkomt dat u nog moet betalen aan een lening terwijl het bestedingsdoel, bijvoorbeeld een auto, niet meer in gebruik is.
  • Vergelijk de persoonlijke lening op bedrag en looptijd en bepaal of u de maandlasten binnen uw eigen maandelijkse budget passen. Daarbij geldt: Hoe korter de looptijd, hoe goedkoper de lening.
  • Heeft u een bestaande lening en wilt u goedkoper lenen? Overweeg om deze lening over te sluiten om zo geld te besparen. U kunt ook meerdere leningen oversluiten naar één goedkope lening en/of oversluiten en extra geld lenen.

Vergelijk en bespaar

  • Bij een Persoonlijke lening is de minimale looptijd 6 maanden en de maximale looptijd 120 maanden.
  • Bij een Doorlopend krediet is de minimale looptijd 1 maand en de maximale looptijd afhankelijk van de rente, extra aflossingen en opnames.
  • Bij een Persoonlijke lening is minimale rente 3,5%, bij een Doorlopend krediet is dit 4,5%. Voor beiden geldt de maximale wettelijke rente van 14%.
  • Er zijn geen bijkomende kosten.