Frisia Financieringen
9.0

907 mensen geven ons een 9.0

Lening aanvragen als vrachtwagenchauffeur

Ook als (internationaal) vrachtwagenchauffeur kunt u online geld lenen. U kunt zowel een persoonlijke lening als een doorlopend krediet aanvragen. Leningen onder de €5.000,- worden automatisch verstrekt als persoonlijke lening.

Hoeveel kan ik lenen?

Vanaf 6,7% Rente
Bruto maand inkomen
Hypotheek per maand
Thuiswonende kinderen?
€ 20.333,-

Dit is een indicatieve berekening, voor een exacte berekening ontvangen wij graag een offerte aanvraag van u.

  • Geld lenen
  • Lening oversluiten

Geld lenen als vrachtwagenchauffeur

(Inter)nationaal vrachtwagenchauffeurs maken voor hun werk vaak veel overuren, als u als chauffeur een lening wilt aangaan wordt door weinig geldverstrekkers rekening gehouden met deze overuren. Frisia heeft mogelijkheden om het inkomen dat u heeft uit overuren bij u inkomen mee te rekenen voor de verstrekking van een lening. Dit is gunstig want door een hoger inkomen kan een lagere rente worden aangeboden en zijn er mogelijkheden om een hogere lening te verstrekken.

Lening aanvragen

Bij het aanvragen van een lening voor vrachtwagenchauffeurs is het belangrijk dat de overuren goed aangetoond kunnen worden. Om dit inkomen goed aan te kunnen tonen bij de lening aanvraag is het in ieder geval nodig om een recente loonstrook met daarop de gewerkte uren mee te sturen, daarnaast vragen sommige geldverstrekkers om een jaaropgave. Frisia is een specialist in leningen en kan u exact aangeven wat er nodig is bij het aanvragen van een lening.

Lening aanvragen

Huidige lening te duur?

Heeft u momenteel als vrachtwagenchauffeur een dure lening? Op Frisia Financieringen kunt u goedkope leningen vergelijken en uw dure lening oversluiten.

Hoe werkt het oversluiten van een dure lening

  • U vult het aanvraagformulier in, tijdens het invullen kunt u aangeven welke leningen u heeft lopen en wat de huidige openstaande bedragen en het rentepercentage bedraagt. Tip: het kan verstandig zijn om hierbij ook de lopende roodstanden, openstaande saldi van creditcards en postorder leningen mee te nemen. De rente die u daaraan betaalt is vaak veel hoger als de rente die wij u kunnen bieden.
  • Zodra wij de aanvraag binnen hebben gekregen gaan wij voor u aan de slag. Aan de hand van uw gegevens gaan wij kijken bij welke banken wij de meest voordelige offerte kunnen krijgen. De goedkoopste mogelijkheden presenteren wij vervolgens in de voor u aangemaakte mijn-omgeving. Nadat u toegang heeft gekregen tot uw eigen beveiligde mijn-omgeving zetten wij daar de offertes voor uw klaar. Omdat wij samenwerken met specialiseerde kredietbanken zijn wij er van overtuigd dat wij u veel voordeel kunnen bieden. Deze banken bieden namelijk de laagste rentetarieven in de markt.
  • U kunt vervolgens zelf bepalen of u op de offerte wenst in te gaan.
  • Mocht u akkoord gaan dan kun u  de offerte ondertekenen en de “aan te tonen” stukken aantonen in de mijn-omgeving of  naar ons mailen. Wij verzorgen dan de verdere afhandeling.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan. Na het invullen van het aanvraagformulier versturen wij u direct een mail met toegang tot uw mijn-omgeving. Dit geeft direct inzicht en verplicht u verder tot niets.

Lening oversluiten

Vergelijk goedkope leningen online

Rente Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetsrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 568 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 68.137
€ 40.000 € 456 6,6 % 6,6 % 120 maanden € 54.747
€ 30.000 € 341 6,7 % 6,7 % 120 maanden € 40.882
€ 20.000 € 234 7,2 % 7,2 % 120 maanden € 28.114
€ 10.000 € 120 7,8 % 7,8 % 120 maanden € 14.432

Voor de laagste rente geldt dat dit alleen geboden kan worden bij het leendoel verduurzaming woning. Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 6,6% en de maximale wettelijke rente is 12% per jaar.

Offerte aanvragen