• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Krediet bedrag hoger; Rente lager.

Rente Leningen

Frisia Financieringen bemiddelt voor de volgende kredietbemiddelaars: Defam, Interbank, Nationale Nederlanden, Qander en BNP Paribas. Frisia Financieringen kan bij deze kredietaanbieders een offerte voor een lening voor u aanvragen. Omdat Frisia Financieringen samenwerkt met bovenstaande kredietaanbieders is het niet mogelijk om een objectieve vergelijking te maken tussen alle aanbieders in de markt.

De kredietaanbieders waar Frisia Financieringen mee samenwerkt zijn gespecialiseerd in consumptief krediet, hierdoor kunnen wij beschikken over de laagste rentetarieven in de markt. Frisia Financieringen is selectief in de met haar samenwerkende kredietaanbieders, wij werken alleen samen met de beste partijen in de markt waarbij wij onder andere kijken naar de rentetarieven de deze partijen bieden. U kunt hier één of meerdere offertes aanvragen.

Krediet bedrag hoger; rente veelal lager!

Bij de meeste kredietaanbieders is de rente lager wanneer het te lenen bedrag hoger wordt. Daarnaast is de vorm van de lening bepalend voor de rente. Bij een Doorlopend krediet is de rente variabel, de rente kan stijgen en dalen. Op het moment dat de rente wijzigt zal de kredietaanbieder u hier tijdig van op de hoogte stellen. Bij een Persoonlijke lening staat de rente vast voor de gehele looptijd, u weet dus vooraf waar u aan toe bent.

Laat u niet alleen leiden door een lage rente. U moet de maandlasten kunt dragen, zodat u zonder problemen de lening kunt terug betalen. Op de website van Frisia Financieringen kunt u eenvoudig een berekening van uw lening maken.