Let op! Geld lenen kost geld.
  • Geen afsluit- of advieskosten
  • Gratis offerte
  • Volledig online
  • +6500 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Persoonlijke lening meest populair

27-01-2017

De diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van lenen is niet per definitie wat Frisia Financieringen nou zo bijzonder maakt. Onze service, snelheid, duidelijkheid en flexibiliteit in combinátie met deze mogelijkheden echter wel. Hier werken wij dan ook hard voor, met als ultiem doel: uw tevredenheid doordat u een product heeft afgesloten dat binnen uw budget en bij uw situatie past.

Persoonlijke lening is het populairst

De Persoonlijke Lening de meest populaire kredietvorm onder onze klanten. Wat hier de precieze reden voor is, is niet duidelijk aan te geven. Het kan zijn dat deze vorm van lenen het beste past bij het leendoel van de meeste klanten. Maar misschien ook wel gewoon omdat wij Nederlanders van zekerheid houden. Niks mis mee, om exact te weten waar je qua vaste lasten maandelijks aan toe bent!

Een lening afsluiten

Wilt u graag een lening afsluiten? Dan kunt u bij ons volledig online een vrijblijvende offerte aanvragen. Frisia Financieringen onderzoekt direct de mogelijkheden en u hoort veelal binnen een dag welke mogelijkheden wij hebben. Geen gedoe, lekker duidelijk. U ontvangt hierna direct een offerte met het meest gunstige rentetarief dat wij u kunnen bieden. Het is vervolgens aan u of u hiermee verder wilt.

Klantwaardering – wordt gewaardeerd!

Deze manier van werken is het resultaat van jarenlang schaven en perfectioneren van onze dienstverlening. En met resultaat! Want over het afgelopen jaar hebben klanten ons met een gemiddelde van 8,8 gewaardeerd, een cijfer om trots op te zijn. Het is fantastisch om te zien dat de transparantie, kwaliteit, snelheid en duidelijkheid waar wij hard voor werken, ook opgemerkt wordt door onze klanten. Dit is terug te lezen in de beoordelingen die klanten ons gegeven hebben.

Zomaar een greep uit de vele klant beoordelingen:

  • Prettige, duidelijke, vlotte communicatie
  • Afspraken worden nagekomen
  • Goede begeleiding in traject van aantonen stukken
  • Denkt mee, communiceert snel bij een verandering in de situatie.
  • Snel duidelijkheid over mogelijkheden
  • Goed bereikbaar, ook ‘s avonds

Hier en daar wordt ook een verbeterpunt opgenoemd. Dat is mooi, daar kunnen we de komende periode mee aan de slag zodat onze service nóg beter wordt.

Wilt u met eigen ogen lezen wat de ervaringen van onze klanten zijn? Bekijk dan hier alle klantreacties nog eens rustig!