• 10 jaar rentevast v.a. 3,5%
 • Vrijblijvende offerte
 • Online werkwijze
 • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Voorwaarden Persoonlijke Lening

Op deze pagina vindt u alle relevante informatie die van belang kan zijn bij het afsluiten van een Persoonlijke Lening.

Kosten

Welke kosten betaalt u als u een lening afsluit via bemiddeling van Frisia Financieringen? Het antwoord is simpel; geen kosten en geen verrassingen achteraf! Althans niet bij Frisia, u betaalt natuurlijk wel rente over uw lening aan de geldverstrekker voor het lenen van geld.

Voor de bemiddeling van uw lening door Frisia Financieringen betaalt u geen afsluit- of advieskosten. Wettelijk is bepaald dat Frisia uitsluitend beloond mag worden in de vorm van een doorlopende provisie welke door de geldverstrekker aan Frisia wordt betaald.

Frisia Financieringen is onderdeel van Nr7Finance B.V. Geen enkele bank of financiële instelling heeft enige vorm van zeggenschap of aandelen in onze onderneming. Wij bemiddelen in financieringen en zijn daarin volledig onafhankelijk.

Betalingen

Met ondertekening van een offerte spreekt u op voorhand een te betalen maandtermijn af. Deze maandtermijn wordt middels een automatische incasso van uw betaalrekening afgeschreven. Bij een persoonlijke lening bestaat de maandtermijn uit een deel rente en een deel aflossing.

Algemene Lening voorwaarden

Bekijk hier de algemene voorwaarden van een persoonlijke lening

 1. Algemene voorwaarden Persoonlijke lening Interbank
 2. Algemene voorwaarden Persoonlijke lening Defam
 3. Algemene voorwaarden Persoonlijke lening Nationale Nederlanden
 4. Algemene voorwaarden Persoonlijke lening Qander
 5. Algemene voorwaarden Persoonlijke lening BNP Paribas

Lening overeenkomst

Wilt u weten hoe een lening overeenkomst eruit ziet dan kunt u hier een voorbeeld lening overeenkomst van een persoonlijke lening bekijken.

 1. Persoonlijke lening Interbank
 2. Persoonlijke lening Defam
 3. Persoonlijke lening Nationale Nederlanden
 4. Persoonlijke lening Qander
 5. Persoonlijke lening BNP Paribas

Bureau Krediet Registratie

Alle geldverstrekkers in Nederland zijn aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie. Wanneer u een offerte voor een lening aanvraagt worden uw gegevens bij het BKR geraadpleegd.

Bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) worden al in Nederland afgesloten leningen geregistreerd. Als op een lening een achterstand in betalen van meer dan 90 dagen is ontstaan dan melden de geldverstrekkers dit bij het BKR met een BKR A-codering. Met een negatieve BKR registratie is het niet mogelijk een lening aan te vragen.

Acceptatie voorwaarden

Frisia Financieringen werkt samen met de grootste consumptief kredietbanken in Nederland. Dit zijn Interbank, Defam, Qander en Nationale Nederlanden. Deze banken hanteren allen hun eigen acceptatienormen en voorwaarden. Om voor een lening in aanmerking te kunnen komen dient u aan een aantal voorwaarden voldoen.

 • U bent in loondienst (tijdelijk of vast loondienstverband)
 • U bent ouder dan 23 jaar
 • U heeft een inkomen uit een uitkering anders dan WW of Bijstand
 • U beschikt over een geldig legitimatiebewijs
 • U heeft geen negatieve registratie (codering) bij Bureau Krediet Registratie
 • U wilt minimaal € 10.000,- lenen

Ondernemers

 • U bent tenminste 3 jaar zelfstandig
 • U bent ouder dan 25 jaar
 • De onderneming beschikt over een positief eigen vermogen
 • De onderneming maakt winst
 • U bent in het bezit van een eigen woning
 • U heeft geen negatieve registratie bij Bureau Krediet Registratie

Deze voorwaarden zijn voor u als ondernemer van toepassing wanneer u een lening af wilt sluiten voor privé doeleinden. Bijvoorbeeld de verbouwing van uw keuken, een aanbouw of misschien wel de financiering van uw auto.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een zakelijk krediet, is Frisia Financieringen u ook graag van dienst. Als het bijvoorbeeld gaat om geld lenen voor de aanschaf van een bedrijfsauto of u heeft een kortlopende voorraadfinanciering nodig, dan wijken de voorwaarden af. De voorwaarde dat u ten minste drie jaar zelfstandig moet zijn is bijvoorbeeld soepeler wanneer het om een zakelijk krediet gaat. Wanneer u als ondernemer op zoek bent naar mogelijkheden voor een financiering, kunt u meer informatie vinden op onze pagina voor Zelfstandig ondernemers.