Frisia Financieringen
9.0

830 mensen geven ons een 9.0

Historische renteverlaging BNP Paribas

25-05-2020

Per 25 mei 2020 is de rente voor persoonlijke leningen bij BNP Paribas vanaf € 50.000,- verlaagd naar 3,8%. Nog niet eerder was de rente in Nederland voor een persoonlijke lening zo laag. De consumenten die deze lening willen aanvragen mogen zelf bepalen waarvoor de lening gebruikt wordt. Dit kan zijn voor het oversluiten van een dure lening naar een nieuwe persoonlijke lening tegen 3,8% rente of juist voor een verbouwing of de aanschaf van een auto.

Belastingvoordeel

Als het geleende bedrag gebruikt wordt voor een verbouwing dan heeft de consument met een koopwoning nog een ander voordeel. De rente die wordt betaald voor de lening is fiscaal aftrekbaar, dit betekent – dat gelijk aan een hypotheek – je een deel van de betaalde rente terug krijgt van de belastingdienst.

Belangrijke eigenschappen Persoonlijke Lening

De persoonlijke lening van BNP Paribas heeft naast een historisch lage rente nog een aantal andere eigenschappen. We hebben de belangrijkste eigenschappen voor je op een rij gezet:

  • De 3,8% rente staat vast voor de gehele looptijd
  • Wil je een gedeelte of de gehele lening vervroegd inlossen dan kan dit boetevrij
  • Je kunt niet meer opnemen van de lening
  • Aan het einde van de looptijd heb je de lening gegarandeerd afgelost

Hoge waardering BNP Paribas

In het jaarlijkse onderzoek van Moneyview naar consumptief krediet is BNP Paribas beloond met de maximale score. De belangrijkste reden voor deze maximale score is dat de persoonlijke lening van BNP Paribas zeer flexibel is, zo kun je bijvoorbeeld zelf je incassodatum bepalen.

John Heijen

John is een van de vennoten en financieel expert binnen Frisia Financieringen. Naast het begeleiden van complexe financieringsvraagstukken houdt hij zich bezig met de financiële kant van de onderneming. "Zoekt u naar een financiering voor uw 2e woning, verbouwing of een bedrijfskrediet? John denkt met u mee en zoekt naar de best passende financiering.