Let op! Geld lenen kost geld.
  • Geen afsluit- of advieskosten
  • Gratis offerte
  • Volledig online
  • +8020 tevreden klanten
088 777 23 33
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Persoonlijke lening oversluiten

Is het verstandig om uw persoonlijke lening over te sluiten? Deze vraag is op voorhand niet met een ja of een nee te beantwoorden. Dit is in sterke mate afhankelijk van uw huidige lening en uw wensen. Uit ervaring kan Frisia wel stellen dat het verstandig is om periodiek uw huidige lening te laten beoordelen of deze voordeliger kan worden overgesloten.

Zelf bepalen!

Dit is hoe de werkwijze van Frisia is ingericht. U als klant bepaalt zelf, Frisia faciliteert. We leggen graag uit wat we hier mee bedoelen; Frisia heeft een online aanvraagproces ontworpen inclusief offertemodule. Hierdoor is het mogelijk om binnen enkele minuten meerdere offertes op te vragen. Als u hiertoe overgaat ontvangt u daarna een overzicht van uw leenmogelijkheden per email. U bepaalt vervolgens zelf of u een offerte wenst te ontvangen en of u uw persoonlijke lening wenst over te sluiten.

Boete regeling

Een persoonlijke lening kent een boete bij vervroegde aflossing. Dit betekent dat u kosten betaalt wanneer u sneller aflost dan u vooraf in uw leningcontract hebt afgesproken. De hoogte van de boete is afhankelijk van het moment dat u versneld aflost. De boete bedraagt 1% indien de termijn tussen de versnelde aflossingen en het overeengekomen einde van de kredietovereenkomst langer dan 1 jaar is. Bij een resterende termijn korter dan 1 jaar is de boete 0,5%. De boete wordt berekend over het bedrag dat u extra aflost.