Frisia Financieringen
9.0

930 mensen geven ons een 9.0

  • Consumptief krediet
  • Zonder BKR toetsing
  • Inboedel op afbetaling

Meubels financieren met een consumptief krediet

Kopen op afbetaling is een dure vorm van geld lenen. De berekende rente is hoog (vaak het maximale wettelijk toegestane tarief van 10 tot 14%) en de leenvoorwaarden zijn niet gunstig. Als u kiest voor een consumptief krediet in de vorm van een persoonlijke lening of doorlopend krediet, dan leent u tegen een lage rente en gunstige voorwaarden bij gerenommeerde banken.

Twee leenvormen:

Persoonlijke lening

Het totale leenbedrag wordt volledig en eenmalig aan u uitgekeerd. Deze leenvorm heeft een vast karakter; de rente, looptijd en maandlasten staan vast. Wilt u tussentijds extra aflossen? Dat kan.

Doorlopend krediet

Zelf flexibel over uw geld beschikken. U bepaalt wanneer en hoeveel u opneemt binnen uw maximale kredietlimiet en voor welk leendoel. De rente en de looptijd zijn variabel.

Geld lenen voor meubels

Geld lenen zonder BKR toetsing

In Nederland kunt u officieel geen geld lenen zonder BKR toetsing en registratie. Leningen die wel worden aangeboden zonder BKR check zijn doorgaans ‘flitskredieten’. Voor deze flitskredieten (laag leenbedrag tot €1500 en een korte looptijd) betaalt u een hele hoge rente. Ook de bijbehorende voorwaarden zijn doorgaans niet gunstig en bij Nederlandse wet verboden.

Bij Frisia kunt u veilig en verantwoord online geld lenen. Een check bij het BKR is een vast onderdeel bij het toekennen van leningen.

Lenen met een H melding

Complete nieuwe inboedel op afbetaling

Soms is het mogelijk een complete woonkamer op afbetaling te kopen. Zo kon dat in het verleden bijvoorbeeld bij Ikea tegen de hoge rente van 13%. Wees u er bewust van dat u onnodig veel geld betaald voor een lening als u kiest voor een hoog leenbedrag met een hoge rente. Door te kiezen voor een consumptief krediet met lage rente kunt u veel kosten besparen op uw lening. Betaal u momenteel al een meubel of gehele inboedel in termijnen af, bekijk dan de mogelijkheden om deze lening(en) over te sluiten.

Lening oversluiten

Lening vergelijken

Goedkoop geld lenen? Vergelijk goedkope leningen en vind de passende lening voor uw situatie. Discreet en wanneer u dat uitkomt.