Let op! Geld lenen kost geld.
  • Geen afsluit- of advieskosten
  • Gratis offerte
  • Volledig online
  • +8200 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Geld lenen? Vergelijk hier alle rentetarieven!

Rente lening vergelijken

Wilt u geld lenen dan is de rente een belangrijke factor. Het is verstandig om de rente goed te vergelijken tussen de verschillende aanbieders.

Frisia Financieringen heeft hiervoor een prachtige tool op haar website ontwikkeld, met deze tool kunt u als klant een goed overzicht krijgen van de mogelijke rente percentages die u via bemiddeling van Frisia zou kunnen afsluiten. In één overzicht kunt u de rentes van verschillende leenvormen en kredietbanken met elkaar vergelijken. Of het nu gaat om een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een WOZ krediet, met één druk op de knop wijzigt u van gewenste maandtermijn of looptijd. Het overzicht is zo opgebouwd dat de voordeligste rente altijd als eerste wordt vermeld.

Wanneer u na de vergelijking tot een eerste keuze bent gekomen dan raden wij u van harte aan een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen. Dit kan kosteloos en zonder enige verplichtingen. In het offerte traject wordt duidelijk wat de exacte mogelijkheden zijn, u ontvangt van ons een offerte per email of desgewenst per post met wat u kunt lenen en tegen welke condities. Wij helpen u graag verder!

Kijk hieronder voor het totale overzicht.