• 10 jaar rentevast v.a. 3,6%
  • Vrijblijvende offerte
  • Online werkwijze
  • +5150 tevreden klanten
Mijn Frisia
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Vraag een vrijblijvende offerte aan

Online geld lenen

Zelfstandig uw lening berekenen, aanvragen en afsluiten; dat is online geld lenen bij Frisia Financieringen. Door handige tools en informatie maken we goedkoop geld lenen voor iedereen toegankelijk.

Zelfstandig geld lenen

Online geld lenen bij Frisia is zelfstandig geld lenen zonder advies. Een andere benaming voor zelfstandig online lenen is ‘Geld lenen via execution only’. U berekent zelf hoeveel u maximaal kunt lenen en vraagt vervolgens zelf uw lening aan. Na goedkeuring sluit u ook zelf online uw lening af.

Online geld lenen in 3 stappen

1. Hoeveel kunt u lenen?

U berekent eerst hoeveel u kunt lenen. Zodra u weet hoeveel u maximaal kunt lenen en hoeveel u wilt lenen, kunt u beginnen met uw lening aanvragen.

2. Lening aanvragen

Een lening aanvragen bij Frisia gebeurd volledig online en is vrijblijvend. We noemen dit daarom ook vaak ‘offerte aanvragen’.

Zodra uw leningaanvraag is goedgekeurd ontvangt u één of meerdere voorstellen voor leningen in uw eigen beveiligde mijn-omgeving. Hier zetten wij de voorstellen vrijblijvend voor u klaar. Heeft u een passende lening gevonden, dan kunt u deze direct online afsluiten.

3. Lening afsluiten

Het afsluiten van een lening gebeurd in een beveiligde online omgeving en is net zo eenvoudig als het berekenen en aanvragen. Het enige wat u hoeft te doen is de benodigde gegevens uploaden en een akkoord te geven. Zodra uw lening definitief is afgesloten kunt u binnen twee werkdagen over uw lening beschikken.

Online leningen vergelijken

Bij Frisia Financieringen gebeurd ook het vergelijken van leningen geheel online. U heeft daarbij zelfs de mogelijkheid om leningen op voorwaarden te vergelijken. Met deze mogelijkheid vind u niet alleen de goedkoopste lening, u vindt ook de best passende lening. Wel zo verantwoord.

Veilig en verantwoord geld lenen

Online geld lenen bij Frisia is veilig en verantwoord. De veiligheid van uw gegevens waarborgen we met geavanceerde online beveiligingssystemen en uiteraard conform wettelijke privacy regels. Verantwoord geld lenen waarborgen wij door veel informatie over geld lenen en online tools beschikbaar te stellen om de best passende lening te vinden en af te sluiten.

AFM vergunning

Frisia Financieringen is in het bezit van een wettelijk verplichte AFM vergunning voor het bemiddelen in consumptieve kredieten. De vergunning kunt u vinden onder het vergunningsnummer 12020777 in het register van de AFM.

Geld lenen voor schulden / Lening oversluiten

Heeft u momenteel één of meerdere leningen, dan kunt u deze online oversluiten (naar één lening). Oversluiten naar één lening maakt uw schuld overzichtelijker en u leent vaak goedkoper geld.

De mogelijkheden om geld te lenen voor schulden verschillen per situatie. Heeft u problematische schulden waarbij u niet aan uw betalingsverplichtingen kunt voldoen en/of een negatieve BKR codering heeft, dan kunnen we u helaas niet helpen.

Voordelen van online geld lenen

Goedkoper geld lenen

Het grooste voordeel van online geld lenen is omdat het vaak goedkoper is. Veel processen zijn bij online lenen geautomatiseerd waardoor veel kosten zijn bespaard. Deze kosten kunnen vervolgens weer van uw lening af en dat zorgt ervoor dat u goedkoper geld kunt lenen.

Bekijk ook ons blog over de evolutie van online geld lenen.

Discreet

Door online geld te lenen kunt u discreet geld lenen. Een prettig gedachte als u bijvoorbeeld een auto wilt financieren. De verkopende partij weet dan niet dat u geld leent voor de aanschaf van uw auto. Daarnaast kan het uw onderhandelingspositie ook versterken; de verkoper heeft immers niet de onzekerheid of uw lening wel wordt toegewezen.

Geld lenen wanneer u dat uitkomt

Door online geld te lenen kunt u geld lenen wanneer u dat uitkomt. U hoeft niet meer de deur uit en bent niet gebonden aan bijvoorbeeld de openingstijden van een bank.

Meer informatie

Voor het maken van een goede keuzes is volledige en betrouwbare informatie noodzakelijk. Zeker wanneer u een grote uitgave moet financieren zoals een auto of verbouwing. Een website als frisia.nl is dan een ideale informatiebron voor het maken van de beste keuzes. Het staat vol met informatie over het financieren van leendoelen zoals een auto, motor en verbouwing en deze informatie is altijd beschikbaar. Het geeft u zelfs de mogelijkheid om snel via online tools tot berekeningen en vergelijkingen te komen.

Tarieven Persoonlijke lening

Kredietbedrag Termijnbedrag Debetrente op jaarbasis Jaarlijks kostenpercentage Duur kredietovereenkomst in maanden Totaal door consument te betalen bedrag
€ 50.000 € 498 3,6 % 3,6 % 120 maanden € 59.772
€ 40.000 € 400 3,8 % 3,8 % 120 maanden € 47.996
€ 30.000 € 301 3,9 % 3,9 % 120 maanden € 36.161
€ 20.000 € 205 4,4 % 4,4 % 120 maanden € 24.168
€ 10.000 € 110 6,0 % 6,0 % 120 maanden € 13.227

Deze berekening is een richtlijn en je kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we jou kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De minimale rente is 3,6% en de maximale wettelijke rente is 14% per jaar.