Let op! Geld lenen kost geld.
  • Geen afsluit- of advieskosten
  • Gratis offerte
  • Volledig online
  • +8200 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

Wilt u een goedkope persoonlijke lening? Dat kan bij Frisia Financieringen!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Goedkope Persoonlijke lening

De persoonlijke lening is in de praktijk vaak één van de goedkoopste mogelijkheden om geld te lenen. Dit komt niet alleen door het lage rentepercentage of de looptijd maar door de vastigheid die deze kredietvorm u biedt.

Bij een persoonlijke lening spreekt u van tevoren af wat u gaat betalen, tegen welke rente u gaat lenen en hoe lang u gaat betalen. Kortom, alles staat van tevoren vast en zo weet u exact waar u aan toe bent. Wel zo duidelijk.

Rentetarief

Is de persoonlijke lening dan goedkoper als een doorlopend krediet? Dit hoeft niet het geval te zijn, dit ligt aan het rentetarief, de looptijd en de voorwaarden die u aangeboden krijgt. Een belangrijk verschil is dat u bij de persoonlijke lening geen geld kunt opnemen wanneer u een deel heeft afgelost. Dit kan bij een doorlopend krediet wel, telkens tot aan het kredietlimiet kunt u geld opnemen. Als u geld opneemt betaalt u ook opnieuw rente over het uitstaande saldo, hierdoor betaalt u over de gehele looptijd meer rente dan bij een persoonlijke lening. De persoonlijke lening zal dan ook eerder zijn afgelost in vergelijking tot een doorlopend krediet bij eenzelfde hoofdsom en maandtermijn.

Bij Frisia kunt u de verschillende kredietvormen ook zelf met elkaar vergelijken door meerdere offertes aan te vragen. Een goedkope persoonlijke lening kan zo worden vergeleken met een doorlopend krediet.

Direct en vrijblijvend meerdere offertes aanvragen? Kijk hier voor onze offertemodule.