Let op! Geld lenen kost geld.
  • Geen afsluit- of advieskosten
  • Gratis offerte
  • Volledig online
  • +8200 tevreden klanten
Inloggen mijn Frisia

U wilt geld lenen en bent chauffeur? Frisia helpt u graag!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Lenen voor vrachtwagenchauffeurs

(Inter)nationaal vrachtwagenchauffeurs maken voor hun werk vaak veel overuren, als u als chauffeur een lening wilt aangaan wordt door weinig geldverstrekkers rekening gehouden met deze overuren. Frisia heeft mogelijkheden om het inkomen dat u heeft uit overuren bij u inkomen mee te rekenen voor de verstrekking van een lening. Dit is gunstig want door een hoger inkomen kan een lagere rente worden aangeboden en zijn er mogelijkheden om een hogere lening te verstrekken.

Lening aanvragen voor chauffeurs

Bij het aanvragen van een lening voor vrachtwagenchauffeurs is het belangrijk dat de overuren goed aangetoond kunnen worden. Om dit inkomen goed aan te kunnen tonen bij de lening aanvraag is het in ieder geval nodig om een recente loonstrook met daarop de gewerkte uren mee te sturen, daarnaast vragen sommige geldverstrekkers om een jaaropgave. Frisia is een specialist in leningen en kan u exact aangeven wat er nodig is bij het aanvragen van een lening.

Heb je al een lening?

Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Zo kunnen wij bekijken of je lopende lening voordeliger kan worden overgesloten. Dit gaat als volgt in zijn werk.

  • Je vult het aanvraagformulier in, tijdens het invullen kun je aangeven welke leningen je hebt lopen en wat de huidige openstaande bedragen en het rentepercentage bedraagt. Tip: het kan verstandig zijn om hierbij ook de lopende roodstanden, openstaande saldi van creditcards en postorder leningen mee te nemen. De rente die je daaraan betaalt is vaak veel hoger als de rente die wij je kunnen bieden.
  • Zodra wij de aanvraag binnen hebben gekregen gaan wij voor u aan de slag. Aan de hand van je gegevens gaan wij kijken bij welke banken wij de meest voordelige offerte kunnen krijgen. De goedkoopste mogelijkheden presenteren wij je vervolgens in een email. Omdat wij samenwerken met specialiseerde kredietbanken zijn wij er van overtuigd dat wij je veel voordeel kunnen bieden. Deze banken bieden namelijk de laagste rentetarieven in de markt.
  • Jij kunt vervolgens zelf bepalen of je een offerte wilt ontvangen en of je hiermee akkoord wenst te gaan.
  • Mocht je akkoord gaan dan kun je de offerte ondertekenen en de “aan te tonen” stukken naar ons mailen. Wij verzorgen dan de verdere afhandeling.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag gerust een gratis en vrijblijvende offerte aan. Na het invullen van het aanvraagformulier versturen wij je de mogelijkheden per email. Dit geeft direct inzicht en verplicht je verder tot niets.