Frisia Financieringen
8.9

691 mensen geven ons een 8.9

Goedkoop Doorlopend krediet

Hoe goedkoop is een doorlopend krediet? Een is ding zeker, geld lenen kost geld. Wat Frisia betreft is het zaak om voor onze klanten een zo voordelig mogelijke lening te vinden. En voor het doorlopend krediet hebben wij daar verschillende mogelijkheden voor.

Er zijn twee elementen die een doorlopend krediet goedkoop kunnen maken, dit zijn  de maandtermijn en het rentepercentage. En hier geldt: hoe lager de rente en hoe korter de looptijd, hoe goedkoper het doorlopend krediet is. Wanneer u een lage maandtermijn kiest, kiest u automatisch voor een langere looptijd en kiest u ervoor om over deze gehele looptijd rente te betalen. Voor de exacte termijnen en rentepercentages heeft Frisia een prachtige tool ontwikkeld deze kunt u hier vinden.

Geld lenen kost geld!

Zoals vermeld; de slogan ‘Geld lenen kost geld’ is juist, daarom vindt Frisia het belangrijk te zoeken naar het goedkoopste doorlopend krediet. De verschillen ten opzichte van andere partijen zitten voornamelijk in het rentepercentage en de mogelijk in rekening te brengen kosten voor  het afsluiten van het doorlopend krediet. Bij Frisia kunt u met één handeling meerdere offertes bij verschillende banken voor een doorlopend krediet aanvragen. U ontvangt vervolgens een overzicht met uw leenmogelijkheden per email. In dit overzicht staan de banken die op voorhand een akkoord hebben gegeven en een offerte kunnen uitbrengen met bedrag en rentepercentage.

U kunt vervolgens aangeven van welke bank(en) u een offerte wenst. De goedkoopste offerte voor doorlopend krediet zetten wij voor u klaar in uw eigen beveiligde mijn-omgeving. U krijgt per email alle inlog gegevens gestuurd zodat u op uw gemak de offertes kunt bestuderen. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt kunt u de offerte digitaal ondertekenen en de gevraagde stukken uploaden.  Wij verzorgen de verdere afhandeling voor u.

Bij Frisia betaalt u geen afsluitkosten voor de werkzaamheden. Zo kunt u bij Frisia een zo’n goedkoop mogelijk doorlopend krediet afsluiten. Een offerte aanvragen? Dan kan geheel vrijblijvend en gratis, klik hier.